31.08.2020. Obavijest o upisu djece u područni objekt Čučerje

DJEČJI VRTIĆ KOLIBRI
ZAGREB, Ruščenica 19
31.8.2020.

 
OBAVIJEST O UPISU DJECE U PODRUČNI OBJEKT ČUČERJE
 

Poštovani roditelji,
 
s velikim zadovoljstvom možemo Vas obavijestiti da je izgradnja područnog objekta Čučerje, Čučerska cesta bb, pri završetku.
Objekt ima 3 odgojno-obrazovne skupine s mogućnošću boravka 60-70 djece. Namjenski je građen i suvremeno opremljen te su tako stvoreni preduvjeti kvalitetnog rada s djecom.
Očekujemo da će s radom započeti tijekom listopada.
Kako bi pravovremeno i kvalitetno organizirali rad skupina i  pripremili uvjete za početak rada otvoreni smo za zaprimanje Zahtjeva roditelja za upis u taj objekt.
Zahtjevi roditelja zaprimaju se u matičnom objektu DV Kolibri u Ruščenici 19 svakim danom od 8-16 ili putem e- maila: vrtic-kolibri@zagreb.hr od 1.9.2020.
 
UPUTE ZA RODITELJE
 
1. Roditelji koji prvi puta upisuju dijete
Roditelji koji prvi puta upisuju dijete u Vrtić popunjavaju i vrtiću dostavljaju Zahtjev za upis sa svom pripadajućom dokumentacijom koja se prilaže uz Zahtjev i Obrazac inicijalnog razgovora koji se nalaze na web stranici vrtića, www. vrtic.kolibri
 
2. Roditelji čije je dijete već upisano u DV Kolibri
Roditelji čije je dijete polaznik vrtića Kolibri popunjavaju Zamolbu za premještaj djeteta koji se nalazi u nastavku: Zamolba za premještaj djeteta_Čučerje
 
3. Roditelji čije je dijete upisano u neki drugi gradski ili privatni Vrtić
Roditelji čije dijete polazi neki drugi gradski ili privatni Vrtić podnose Zahtjev za upis i Obrazac inicijalnog razgovora koji se nalaze na web stranici vrtića, www. vrtic.kolibri. Dokumentaciju prilažu samo u slučaju da je došlo do promjene u podacima.
Nakon prijema djeteta u DV Kolibri dužni su dostaviti Ispisnicu ili Prelaznicu iz sadašnjeg vrtića te zdravstvenu i računovodstvenu dokumentaciju.
 
Za sve dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti na e-mail ili putem telefona (01 2984097, 01 2985 400).
Veselimo se zajedničkoj  suradnji.
 
                                               S poštovanjem,
 
                                                                                  Ravnateljica:
                                                                                   Vesna Aralica
Ispiši stranicu